Bezbednost – energija, zabava – Soundlovers muzički festival

Sedmi po redu “Soundlovers” muzički festival koji je zadržao tradiciju predstavljanja kvalitetne elektronske muzike, sjajne organizacije i odlične zabave, održan je ovog vikenda pod otvorenim nebom letnje “kino-bašte” u Zrenjaninu, koji je prvi put posle 6 godina produžen za još jedan dan, u trajanju od 24. do 26. jula 2015. godine i koji je ispunio sva očekivanja pred više od 7.000 posetilaca iz čitavog regiona i Srbije.

Festival je propraćen pod budnim okom službenika obezbeđenja firme “Patrol 023” iz Zrenjanina zaduženih za bezbednost festivala i svih posetilaca.

Organizatori festivala i ove godine potrudili su se da obezbede maksimalnu bezbednost i profesionalizam na visokom nivou, a kroz dugogodišnju saradnju i ukazano poverenje sa firmom “Patrol 023”, službenici obezbeđenja su i ove godine odgovorno postupili u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju i Zakonom o okupljanju građana i na taj način uspešno odgovorili na sve bezbednosne izazove koje su se ove godine pojavili tokom održavanja festivala.

Službenici obezbeđenja firme “Patrol 023”, obezbeđujući muzički festival “Soundlovers” šestu godinu za redom, dokazali da su sa razlogom lideri u poslu fizičko-tehničkog obezbeđenja na teritoriji Banata i šire.

U skladu sa osnovnom stručnom obukom koju su po Zakonu o privatnom obezbeđenju svi službenici obezbeđenja naše kompanije uspešno završili, i položenog stručnog ispita pred komisijom MUP-a, licencirani službenici obezbeđenja primenili su ovlašćenja u vršenju poslova obezbeđenja, i svoje stečeno znanje i veštine, uspešno primenili i prilikom obezbeđenja “Soundlovers” festivala koje je svojevrstan poduhvat jer zahteva od službenika obezbeđenja apsolutnu posvećenost, maksimalnu koncentraciju prilikom vršenja dužnosti fizičko-tehničkog obezbeđenja posetilaca festivala, sprečavanje ili otkrivanja unošenja nedozvoljenih i opasnih sredstava, neovlašćenog ulaza na festival, sprečavanje nedoličnog ponašanja.

Na osnovu obuke koju su završili, službenici obezbeđenja postupaju po pravilu poslovne etike i sa profesionalnim uvažavanjem prema svakom posetiocu i na taj način pokazuju da nisu samo radnici koji će “ispratiti” posetioce prilikom neprimerenog ponašanja, već su oni školovani službenici obezbeđenja kojima je bezbednost posetilaca festivala na prvom mestu.

Obukom službenici obezbeđenja su edukovani da prepoznaju bezbednosne rizike, odgovore na iste u skladu sa pozitivnim pravnim propisima, štiteći prevashodno svoju ličnu bezbednost i bezbednost lica koja štite i odreaguju u vandrednim situacijama u skladu sa procedurama rada ili ukažu hitnu medicinsku pomoć licu kojem je ona neophodna.

Firma “Patrol 023” uspešno sarađuje sa nadležnom policijskom upravom u Zrenjaninu, koja je i ove godine obavljala svoje dužnosti obezbeđenja festivala na izuzetno visokom nivou i pružila punu podršku pripadnicima obezbeđenja Soundlovers festivala.

Soundlovers festival je prvi put održan 2009. godine, nastavio svoju tradiciju godinama zaredom, i tako potvrdio koliko je zapravo značajan za grad Zrenjanin. Zadržao je titulu najznačajnijeg festivala elektronske muzike u Banatu.

Daljim svojim radom i unapređenjem svih segmenata bezbednosti naša kompanija potrudiće se da festival postane prepoznatljiv i po zavidnom nivou bezbednosti i bezbednosne kulture.

Ivana Petrov | Marketing menadžer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *