5 razloga zbog kojih trebate upisati našu školu obuke

Uskoro počinje sa realizacijom obuka Službenika Obezbeđenja u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju koju i ove godine sprovodi kompanija “Patrol 023”. Obuka se sprovodi u skladu sa svim zakonskim propisima koji regulišu oblast privatnog obezbeđenja i fizičko-tehničke zaštite.

Kompanija “Patrol 023” sa ponosom ističe da je najveći broj njihovih službenika obezbeđenja uspešno završio osnovnu stručnu obuku i položio stručni ispit pred komisijom MUP-a, nakon čega ih očekuje izdavanje licenci.

5 razloga zbog kojih treba upisati školu obuke obezbeđenja u kompaniji “Patrol023”:

  1. Zato što je kompanija “Patrol 023” među prve tri firme na teritorijiRepublike Srbije koja poseduje rešenje za sprovođenje obuke u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju izdatog od strane MUP Republike Srbije.

  1. Zato što se mi trudimo više: Putem obuke organizovani tim stručnjaka kompanije “Patrol 023” ulaže ogromne napore u stručno obrazovanje zaposlenih kadrova kao i ulaganjem neophodnih sredstava za kvalitetnu opremu zaposlenih Sl. Ob., takođe i zalaganjem menadžment tima za razvoj marketinga na osnovu kojeg je kompanija “Patrol 023” uvek za “korak” ispred svoje konkurencije.
  2. Zato što je ocena bonitetne vrednosti kompanije “Patrol 023” nekoliko godina za redom 10: Kompanija “Patrol 023” pripada grupi od 2% privatnih firmi srpske privrede koje svojim poslovanjem I finasijskim pokazateljima zasluženo nose ocenu 10.

  1. Zato što zadovoljni korisnici usluga najbolje govore o kompaniji “Patrol 023”:

Dugogodišnja saradnja sa jednim od najvećih trgovinskih lanaca na našim prostorima firmom “Gomex”, uspešna saradnja sa svim službama grada Zrenjanina prilikom obezbeđenja manifestacije “Dani piva”, dugogodišnja saradnja sa kompanjom “Agroglobe” Novi Sad, uspešna saradnja sa Tehničkim fakultetom “Mihajlo Pupin”, kao i saradnja sa mnogim drugim firmama koje kvalitet naših usluga ocenjuju najvišim ocenama.

  1. Sticanjem licence obezbeđujete sigurno radno mesto

Licenca koju izdaje MUP Republike Srbije na osnovu obuke koju pruža naš stručni tim, visoko će pozicionirati svakog nosioca licence na tržištu rada. Licenca pruža mogućnost zaposlenja u svim zemljama Evrope sa obzirom da se program obavlja po evropskim standardima. U narednom vremenskom periodu nosioci licence biće izuzetno traženi na tržištu rada zbog potreba sistema bezbednosti Republike Srbije.

Proverite zašto su nam kompanije “Protexi group system”, “Global seed”, “Steel security”, “Loyal protect”, “Gama security” i druge ukazale poverenje o obuci njihovih zaposlenih.

Kontakt telefon našeg menadžment tima 023/512-850 dostupan je svakog radnog dana od 07:00h do 14:00h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *