Iz našeg ugla

Da li ste znali da firma “Patrol 023” deset godina patrolira gradom Zrenjanin?

Niste znali?

Naša firma “Patrol 023” uspešno obavlja patrolne delatnosti gradom u najekstremnijim uslovima svakog dana i noći, bez ijednog dana odmora, pri visokim i niskim temperaturama, uspešno izvršavajući poslove obezbeđenja privatnih i državnih objekata kako u Zrenjaninu tako i širom Vojvodine i Srbije.

Najbolje o usluzi naše firme govori primer radnika koji je tokom patrolne delatnosti, u noći između 29. i 30. juna 2015. godine u 03:00 časova, zatekao majku S.S. sa troje maloletne dece uzrasta od dve, tri i četiri godine.

Citat službenika obezbeđnja po ovom događaju:

Krenuo sam u redovni noćni obilazak grada radeći svoje svakodnevne poslovne aktivnosti. Na osnovu godina iskustva koje sam stekao radeći za firmu “Patrol 023”, procenio sam da je pogodno vreme za izvršenje raznih krivičnih dela u periodu od 02:00 do 05:00 , odlučio da krenem u redovnu patrolu objekta zaduženju – objekata koji se obezbeđuju, između kojih je i objekat “Sport 2TS Bagljaš”. Tom prilikom ispred navedenog objekta, tačnije u bašti, zapazio sam meni nepoznatu žensku osobu sa troje male dece. Upitao sam je zašto je tu i da li joj treba pomoć, odgovorila mi je da su došli iz Beograda, da su stanovali u jednom stanu na Bagljašu ali da ih je gazda stana nakon određenih nesuglasica izbacio na ulicu. U meni se probudio ogroman osećaj tuge i moralne odgovornosti, saosećanja prema majci i deci, i bez razmišljanja sam odlučio da pomognem. Pozvao sam dežurnu službu PU Zrenjanin, objasnio šta sam zatekao na ulici i upitao da li možemo da ih smestimo u sigurnu kuću.

Policijski službenici su odmah reagovali tako što je na lice mesta izašao službenik centra za socijalni rad, nakon čega je usledio razgovor sa majkom da bi kasnije preduzeli potrebne mere i obezbedili smeštaj za majku i troje dece u sigurnu kuću. Majka nije mogla da pronađe dovoljno reči hvale za postupak radnika obezbeđenja naše firme “Patrol 023” i PU Zrenjanin na brzom rešenju.

Ne mogu da Vam opišem koliko sam srećan bio tada. Pomoći čoveku, a posebno majci koja je bespomoćna zaista je ogromno zadovoljstvo za mene lično, ali i za svakog od mojih kolega koji se svakodnevno susreću sa ovakvim pa i težim situacijama u poslu fizičko tehničkog obezbeđenja.

Obuka koju sprovodi “Patrol 023” u mnogome mi je pomogla da uspešno realizujemo sve zadatke iz nadležnosti službenika obezbeđenja. Stečena znanja primenjujemo u reševanju svakodnevnih kao i u rešavanju ovakvih situacija i sa sigurnošću tvrdim da je obuka službenika obezbeđenja koju sam završio od izuzetnog značaja za svakog radnika obezbeđenja.

Firma „Patrol 023“ među prvima je u Srbiji i Vojvodini koja je ispunila sve neophodne tehničke uslove za stručnu obuku službenika obezbeđenja.

Svi zainteresovani građani koji žele da saznaju više o obuci koju sprovodi firma “Patrol 023” iz Zrenjanina mogu pročitati detaljnije informacije klikom na link: obuka fizičkih lica PATROL 023

Ivana Petrov | Marketing menadžer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *