MENADŽMENT

DRAGAN RISTIĆ

OSNIVAČ

Dragan je davne 2006 godine započe ostvarivanje svoje poslovne vizije. Vizije da kreira uspešnu srpsku kompaniju u sektoru privatnog obezbeđenja. Transformacijom iz državnog sektora bezbednosti, smelo se uputio u privatni sektor i započeo razvoj projekta “Patrola 023”. Danas on uspešno rukovodi timom vrednih ljudi, koji ostvaruju sve poslovne aktivnost, svaladavaju poslovne izazove i tržištu predstavljaju poznati brend PATROL 023.

NIKOLA ĐURIN

GENERALNI DIREKTOR

Nikola je iskusni menadžer bezbednosti sa ogromnim iskustvom u organizovanju i implmentiranju sistema obezbeđenja lica, imovine i poslovanja. Stručnjak je za spajanje, povezivanje i integrisanje sistema obezbeđenja i proverenih bezbednosnih informacija. Uspešno rukovodi timom,  osnažuje zaposlene da uspeju u kulturi zasnovanoj na poverenju, poštovanju i odanosti. Uvek pristutan za sve klijente i spreman da odvažno reši svaki problem koji se pred njega stavi. Implementira i širi svest da u poslovanju svake kompanije životna sredina mora imati posebnu važnost u vremenu kada društvo na nju zaboravlja.

SAŠA STANIŠIĆ

DIREKTOR SEKTORA FIZIČKOG OBEZBEĐENJA

Saša je svom radu kroz organizovan način obavljanja zakonom uređenih psolova značajno unapređivao i štitio bezbednost građana i imovine u državnoj službi. Neposredan i praktičan u komuniciranju sa klijentima, kolegama i pretpostavljenim. Usmeren realnošću, rukovodi timom, donosi odluke, rešava probleme uz motivaciju zaposlenih da samostalno ili timski sagledaju stanje i prepoznaju bezbednosni rizik i opasnost.  Preduzmu mere za njihovo otklanjanje. Osnažuje zaposlene da  na promišljen I praktičan način u različitim situacijama pravilno preduzmu aktivnosti u zaštiti lica imovine I poslovanja, a sve uz razvijanje svesti o zaštiti radne i životne sredine.

BORIS TANOVIĆ

DIRETOR SEKTORA TRANSPORTA NOVCA I VREDNOSTI

Boris je sistematičan i komunikativan direktor transporta novca i vrednosti. Svojim višegodišnjim iskustvom, radom i zalaganjem konstantno doprinosi unapređenju bezbednosti transporta, obezbeđuje da tokvi novca klijenata pravovremeno i uredno stižu na destinaciju čime je zadobio poverenje klijenata. Kao inzenjer mašinstva organizuje i upravlja postojećim voznim parkom. Ozbiljnim i profesionalnim pristupom rešava svaki nastali problem. Visoko motivisan, pristupačan i uvek spreman za saradnju.

JELENA BJELICA

DIREKTOR SEKTORA PROCENE RIZIKA

Jelena je menadžer bezbednosti koji kroz proces procene rizika doprinosi  uspešnosti poslovanja kako naše kompanije, tako i naših klijenata. Svoje znanje  usmerava na kreativno i precizno rešavanje problema s kojima se klijenti svakodnevno suočavaju. Ona je ta koja planira, usmerava i koordinira aktivnostima u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja kako bi se što adekvatnije odgovorilo na sve izazove, a u skladu sa poslovnom politikom. Svojim radom i zalaganjem doprinosi pružanju efikasnog sistema usluga kojim opravdavamo ukazano poverenje.

MILAN ZEC

REGIONALNI MENADŽER

RADE BLANUŠA

REGIONALNI MENADŽER

MILAN STANKOVIĆ

REGIONALNI MENADŽER

NENAD SAVIĆ

REGIONALNI MENADŽER

RABOTA VLADIMIR

EVENT MENADŽER