FIZIČKO OBEZBEĐENJE

PATROL 023 pruža usluge fizičkog obezbeđenja u okviru sistema obezbeđenja lica, imovine i poslovanja- zaštita imovine i lica obuhvataju konvencionalne vidove obezbeđenja objekata kao što su: industrijski, poslovni i prodajni objekti, rezidencijalni objekti. U zavisnosti od zahteva klijenata uslugu fizičko tehničkog obezbeđenja vršimo sa naoružanim ili nenaoružanim izvršiocima opremljenim svom neophodnom opremom sa više tipova uniformi uz konstantnu podršku interventne patrole.

Polisa osiguranja profesionalne odgovornosti na iznos od 20.000.000,00 dinara dodatni je vid zaštite svih klijenata koji angažuju našu kompaniju.

Svi naši zaposleni ispunjavaju propisane zakonske uslove i nosioci su osnovnih licenci (10%) ili licenci za vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja sa oružijem (90%) i uslove postavljene od strane menadzment tima uz prethodnu proveru ličnosti, veština i sposobnosti kandidata. Posebnu pažnju posvećujemo stručnoj obuci i njihovom usavršavanju u našim centrima za obuku SlOb.

kontinuirani trening i edukacija naših zaposlenih

Svojim nastupom mi osnažujemo naše zapsolene da uspeju u kulturi zasnovanoj na poverenju, poštovanju, odanosti i posvećenosti. Zajedničkim radom predano radimo na zaštiti vaših vrednosti i identiteta vaše kompanije uz širenje svesti o potrebi primene bezbednosne kulture u društvu u celini. Širimo svest da obavljajući poslove obezbeđenja, naši službenici obavljaju važnu javnu delatnost, da istu moraju da obavljaju časno uz poštovanje svih zakonskih obaveza i pravila službe ali i da svojim radom učine celokupno društvo bezbednijim. Usluge fizičkog obezbeđenja trenutno pružamo velikom broju naših korisnika na teritoriji Vojvodine, Beograda, Srbije.