TRANSPORT NOVCA I VREDNOSTI

PATROL 023 pruža usluge transporta novca i vrednosti i u tu svrhu raspolaže specijalizovanim namenskim vozilima prilagođenim potrebama kvalitetno obavljenog posla i dobro obučenog i opremljenog ljudstva a sve u cilju da transport i prateći procesi budu bezbedni i sigurni.

Promet novca u tranzitu se obavlja vozilima posebno prilagođenim i obezbeđenim od strane dva naoružana službenika obezbeđenja. Svako vozilo poseduje 24/7 satelitsko (GPS) praćenje kontrolisano iz monitoring centra i posebne zaštitne kase shodno proceni o ugroženosti. Komunikacija se obavlja zatvorenom mrežom mobilne telefonije u kojoj se nalaze svi naši zaposleni.

Ljudstvo koje obavlja poslove iz ove delatnosi, jeste posebno odabrano, i ispunjava sve profesinalne uslove uz poštovanje svih kodeksa rada u ovim poslovima. Obučeni su za rukovanje vatrenim oružjem i vožnjom u kritičnim situacijama.

Naša kompanija ima visoku svest o očuvanju životne sredine i u cilju smanjenja emisije štetnih gasova u atmosferu jedina koristi ekološka vozila (CNG) i (TNG). U saradnji sa strateškim partnerom Inženjeri zaštite životne sredine Srbije sprovodi akciju “Kilometri za budućnost” (više o akciji saznajte ovde)

Sve vrednosti u transportu osigurane su kod renomirane osiguravajuće kuće Dunav Osiguranje sa kojom PATROL 023 ima razvijenu saradnju, dok su sve procedure rada usklađene sa zahtevima ove osiguravajuće kuće.

Pružanjem usluga transporta novca u stanju smo da ispunimo sve specifične zahteve naručioca posla kao i da izvedemo interventne pošiljke u minimalnom vremenskom periodu.

Uslugu transporta novca trenutno pružamo sledećim klijentima: Gomex, Delhaize Serbia, Apoteka Beograd i drugi.