animation top do
asset 2
Kompanija „Patrol 023“ prepoznala je značaj svoje uloge u sistemu bezbednosti jednog društva i veličinu odgovornosti koju ima prilikom obavljanja poslova iz oblasti privatnog obezbeđenja
layer 1
Kompanija „Patrol 023“ prepoznala je značaj svoje uloge u sistemu bezbednosti jednog društva i veličinu odgovornosti koju ima, prilikom obavljanja poslova iz oblasti privatnog obezbeđenja. Iz tog razloga, jedan od prioritetnih ciljeva koji smo postavili sebi, jeste upravo da, osim što štitimo trenutne interese, kroz naš rad pokušamo da stvorimo dodatnu vrednost za društvenu zajednicu koja nam već dugi niz godina ukazuje poverenje.
  • hrabriša patrol 023

Šta smo do sada uradili?

element

Kroz naše akcije „Kilometri za budućnost“ i „Korporacije za buduće generacije“, trudimo se da širimo svest o potrebi očuvanja životne sredine, kako za nas, tako i za buduće generacije. Ove akcije obuhvataju smanjenje emisije štetnih gasova upotrebom ekoloških vozila, ali i edukovanje stručnim tekstovima i publikacijama, donacije za pošumljavanje i mnoge druge aktivnosti.

Pored brige za životnu sredinu, trudimo se da, kroz donacije, podržimo i lokalne sportske klubove, u nadi da oživimo sportski duh, zdrav život i vratimo mlade pravim vrednostima. Učešćem u upravi i radu Boks kluba „Banat“, doprinosimo profesionalizaciji sporta, podrškom prema drugim klubovima podržavamo muški i ženski sport: OK Klek Srbijašume, ŽFK Stajićevo, FK Crvena Zvezda Vojvoda Stepa, RK Proleter…

Već dugi niz godina učestvujemo u humanitarnim akcijama raznih organizacija, odazivamo se svakom pozivu doprinoseći i podržavajući humanitarni rad.

Organizacije koje smo podržali do sad su: NURDOR – nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, Čika Boca – podrška za adolescente i mlade suočene sa rakom i njihove porodice, Udruženje Hrabriša – pomoć porodicama sa decom sa neurometaboličkim bolestima, organizacija 28. Jun, Obrok za porodicu i mnogi drugi.
Poštujući tradiciju, istoriju i duboko utkane vrednosti – važne za dalji razvoj društva i kompanije, naglasili smo nacionalnu osvešćenost podrškom ogranizacijama poput: Srbi za Srbe, Svi za kosmet i Svetosavlje.

Pored brige o ljudima, potrudili smo se da pomognemo i rešavanju problema ugroženih životinja. Naša kompanija je udomila nekoliko nezbrinutih pasa, koji su danas verni čuvari u poslovima obezbeđenja.
Podržali smo udruženje za zaštitu životinja Zelene šape i zajedno sa njima radimo na projektima sakupljanja hrane za nezbrinute životinje.

pogledajte naše
USLUGE

usluge


Klijenti kompanije

element

clients final

Klijenti koji su nam ukazali poverenje

element

short client list hq