INTERVENTNA PATROLA (MOBILE GUARDING)

PATROL 023 poseduje aktivnu interventnu patrolu 24h dnevno na teritoriji grada Zrenjanina, čije se vreme izlaska do ugroženog objekta svodi na 2-5min, a koja trenutno obezbeđuje 135 objekata.

Ova usluga namenjena svim malim i srednjim privrednicima koji imaju potrebu da zaštite svoju firmu, njen imidž i njenu imovinu. To mogu biti različita predstavništva, kancelarije, prodavnice, radionice, privatne kuće, magacini… tačnije sve ono što je vredno čuvati a nije finansiski isplativo obezbediti konvencionalnim obezbedjenjem.

Interventna patrola je sastavljena od obučenih pripadnika službe FTO, opremljenih posebnim označenim vozilima koja je aktivna 24h dnevno, po potrebi opremljena vatrenim oružijem i drugim sredstvima potrebnim za uspešno izvršavanje postavljenih zadataka.

Interventna patrola se prilagođava potrebi zaštite samog objekta, a podrazumeva izlaske na intervencije i noćne obilaske štićenih objekata u preventivne svrhe. Ukoliko je moguće objekat zaštititi alarmnim sistemom to se i čini sa tim da dojava alarmnog stanja iz monitoring centra ide upravo interventnoj patroli. Vreme izlaska u noćnom režimu svodi se na nekoliko minuta iz razloga što je vozilo u stalnom pokretu. Patroliranje se obavlja svaku noć bez izuzetaka, a prilikom obilaska objekata vrši se detaljna provera istog spolja ili sa unutrašnje strane ograde objekta. Pritom česti su primeri zaticanja različitih licu u vršenju krivičnih dela i njihova predaja nadležnim državnim organima.

OBEZBEĐENJE RIBNJAKA I USEVA

PATROL 023 pruža uslugu obezbeđenja ribnjaka i poljoprivrednih dobara ili useva na najrazličitije savremene načine a u skladu sa potrebama samih korisnika. Cilj je postići maksimalnu očuvanost istih obilaskom ribnjaka ili useva u toku dana i noći, tj. 24h dnevno u preventivne svrhe ili neposrednim boravkom na terenu u kritičnom periodu za dati prostor.

Sva naša vozila i oprema omogućavaju nam rad u najtežim uslovima. Profesinalno prilagođena vozila, uniforme, oprema za noćno osmatranje, komunikacija posredstvom radio veze i zatvorene mobilne telefonije kao i korišćenje službenih pasa po potrebi omogućuje nam profesionalno obavljanje svih zadataka na terenu.

Zaštitnu funkciju trenutno obavljamo na nekoliko različitih ribnjaka koji su izloženi visokom nivou rizika, te iste tretiramo sa posebnim potrebama zaštite i obezbeđenja.

V

OBEZBEĐENJE JAVNIH MANIFESTACIJA I SKUPOVA

PATROL 023 obavlja poslove obezbeđenja javnih manifestacija i skupova. Poslovi iz ove delatnosti se obavljaju u skladu sa svim specifičnim zahtevima naručioca posla uz prilagođavanje potrebama svake manifestacije posebno. Veliki broj dobro obučenih i opremljenih ljudi uz podršku interve patrole odgovoriće potrebama najzahtevnijih korisnika u cilju postizanja maksimalne bezbednosti događaja i njegovih učesnika. Angažovanje službenika obezbeđenja umnogome se doprinosi stanju opšte sigurnosti i bezbednosti prilikom održavanja javnih okupljanja građana povodom najrazličitijih kulturnih, sportskih i drugih manifestacija širom zemlje. Najznačajnije manifestacije koje smo obezbeđivali su: Dani piva Zrenjanin, Velikogospojinski dani Novi Bečej, Soundlovers, Dunavski Bal Bačka Palanka i mnoge druge.

OBEZBEĐENJE SPORTSKIH MANIFESTACIJA

Svi poslovi obezbeđenja sportskih manifestacija obavljaju se na osnovu adekvatno razrađene procene rizika i u saradnji sa nadležnim državnim organima. Detaljno sprovođenje procedura rada i kontrole ulaska posetilaca na sportske objekte jedan su od preduslova za uspešan i bezbedan rad koji se sprovodi od strane pripanika službe obezbeđenja naše firme.

Opredeljeni da sport bude pokretač aktivnosti i uzdanica mladih ljudi, PATROL 023 se već dugi niz godina nalazi u timu sponzora rukometnog kluba “Proleter” iz Zrenjanina. Boks kluba “Banat” Zrenjanin, boks kluba “Petrovgrad”, judo klub “Proleter” i mnogi drugi.

Efikasnost u svom radu predstavili smo i na XXI Svetskom rukometnom prvenstvu za dame” odrzanog u decembru 2013 godine u gradu Zrenjaninu u “Kristalnoj dvorani” na kojem smo dobili sve najbolje ocene od strane- Međunarodne rukometne organizacije (IHF) i Rukometnog saveza Srbije za organizaciju i delatnost obezbeđenja. A kroz saradnju sa kompanijom “Petković tim security” istu obavljamo i na utakmicama fudbalske reprezentacije Srbije, Fk Crvene Zvezde i mnogih drugih.

V

MONITORING CENTAR

PATROL 023 prilikom obavljanja delatnosti u sektoru bezbednosti koristi prednosti savremenog monitoring centra. Monitoring centar aktivan je 24h dnevno u kojem stručno osposobljeni operateri daljinskim putem prate aktivnosti na štićenim objektima, i reaguju istovremeno obaveštavajući interventnu patrolu, policijsku upravu, vlasnika objekta… Monitoring centar je opremljen većim brojem linija preko kojih se ostvaruje komunikacija sa alarmnim centralama, dok se komunikacija vrši i putem GSM ili GPRS sistema, što znači da štićeni objekat ne mora imati telefonsku liniju.

ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Obavljanje delatnosti održavanja zelenih površina spada u dodatnu gamu ponude naše firme. Najsavremenja mehanizacija, sredstva i oprema obaviće i najsloženije poslove u delatnosti košenja i održavanja zelenih površina.

Ovi poslovi mogu se obavljati u skladu sa redovnim aktivnostima na objektima pod zaštitom naše firme čime se izdatci vaše firme drastično smanjuju na ovim poslovima ali i vanredno u skladu sa potrebama svakog objekta. Poslove košenja trave i održavanja zelenih površina obavljamo uslužno svim zainteresovanim gde na osnovu potreba posla dostavljamo konkretnu ponudu.

V