O NAMA

Mi smo kompanija iz sektora privatnog obezbeđenja iz Srbije koja je 100% u domaćem vlasništvu. Naš način organizacije i rada je zasnovan na policijsko-vojnoj osnovi iz kojih struktura i dolazi rukovodeći tim, sa dugogodišnim iskustvima iz raznih oblasti vezanih za bezbedost i zaštitu, koji je dopunjen kadrovima sa beogradskog fakulteta bezbednosti, policiske akademije i drugih fakulteta.

Svojim daljim razvojem, kompanija danas zapošljava preko 300 licenciranih službenika obezbeđenja i nastavlja sa tendencijom proširenja posla i porasta broja zaposlenih.

VREDNOSTI ZA KOJE SE ZALAŽEMO

Naša je obaveza da poslujemo pošteno, etično i u skladu sa najboljom praksom i važećim zakonima R. Srbije, Zakona o privatnom obezbeđenju, njegovim podzakonskim propisima i drugim pravilima i načelima struke. U svakom trenutku nas vode najviši standardi integriteta, bilo da se bavimo klijentima, saradnicima, državnim sistemom R. Srbije.

Naš program poslovne etike i poštovanja pravila dizajniran je tako da podstiče slobodnu i otvorenu atmosferu-domaćinski pristup  koji omogućava i podstiče zaposlene da postavljaju pitanja, izražavaju brige vezane za posao, prijavljuju kršenje poslovne etike ili kršenja zakona, propisa, politika ili postupaka, bez straha od kazne ili pogrešnog razumevanja.

Naš program se sastoji od kodeksa etike i poslovnog ponašanja u sprezi sa poslovnom praksom. To je ujedno i osnovno sredstvo za pomoć našim zaposlenima u donošenju ispravnih odluka. Svaka akcija i odluka kompanije Patrol 023 zasniva se na sledećim vrednostima:

Mi smo vama na usluzi – dobrovoljno na svim lokacijama i u svim uslovima.

Mi brinemo – za sigurnost, razvoj i dobrobit Vaše kompanije i naših zaposlenih.

Mi osnažujemo – naše zaposlene da uspemo u kulturi zasnovanoj na poverenju, poštovanju, odanosti i posvećenosti.

Mi nastupamo – uz neumoljivu posvećenost premašivanju očekivanja.

Mi radimo pravu stvar – uvek, za naše klijente, zaposlene i one kojima služimo.

Naš Etički kodeks i poslovno ponašanje prevodi ove vrednosti u svakodnevnu akciju, za sve što radimo. Osposobljavamo naše osoblje na širokom spektru tema kako bismo im pružili znanje iz oblasti bezbednosti potrebno ne samo da budu usaglašeni, već i da osiguraju da razumeju svoju ličnu odgovornost kako bi ispunili visoke standarde koji se zahtevaju od svih u kompaniji Patrol 023.

MISIJA​

Da profesionalnim radom i pružanjem usluga privatnog obezbeđenja, opravdamo ukazano poverenje klijenata i na taj način podignemo svest i nivo bezbednosne kulture društva u celini.

VIZIJA​

Postati vodeća nacionalna kompanija u oblasti privatnog obezbeđenja, kojoj klijenti ukazuju kontinuirano najveće poverenje u celini.

ISTORIJAT

PATROL 023” d.o.o je osnovan 2006 godine kao mala firma sa jasnom vizijom i planom napretka u budućnosti. Koristeći obeležje pozivnog broja grada u svome nazivu uz skraćenicu reči patroliranje, tada je definisao primarno tržište poslova bezbednosti i iskazao privrženost svome gradu uz sad već prepoznatljiv zaštitni grb „Svetog Đorđa“. Daljim razvojem kompanije tržište usluga koje kompanija nudi širi se postepeno na Banat , Vojvodinu, Beograd i dalje.Svojim daljim razvojem, kompanija danas zapošljava preko 300 licenciranih službenika obezbeđenja širom R. Srbije i nastavlja sa tendencijom proširenja posla i porasta broja zaposlenih.

U skladu sa savremenim načelima bezbednosti i u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju, kompanija poseduje sledeće licence:

1. Licenca za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

2. Licenca za vršenje poslova fizičkotehničke zaštite lica i imovine i održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana.

3. Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki

Ono što izdvaja kompaniju Patrol 023 od drugih firmi jeste podatak i sertifikat bonitetne izvrsnosti koji kompanija “Patrol 023” poseduje i na osnovu kojeg pripada grupi od 2% privatnih firmi srpske privrede.

Projekat Evropske Banke za obnovu i razvoj (EBRD). Kompanija je nosilac projekta uvođenja strategiskog i korporativnog menadžmenta i strategije razvoja sponzorisan od stane EBRD-a ugovorom o grantu između ova dva pravna lica. EBRD prepoznao je kvalitete kompanije i podržao mogućnosti daljeg razvoja, razvojem i izradom jasne poslovne strategije u naredne tri godine.

Sve ovo omogućilo nam je  da se naša kompanija “PATROL 023”   svojim višegodišnjim radom u oblasti privatnog obezbeđenja svrsta u sam vrh u ovoj poslovnoj delatnosi, a naši resursi omogućavaju nam da se profeseinalno bavimo uslugama obezbeđenja na teritoriji celokupne Srbije